European Bike week Fakker See 2007

 Set med Inges briller.

 

 

 

 

 

 

Et træf med deltagelse af ca.80.000 bikere eller flere, var i min verden "en meget stor mundfuld."Jeg tror godt at jeg tør indrømme, at jeg slet ikke var "tændt" på denne oplevelse.Kjeld var sikkert klar over, at jeg ville "slå i bakgear" og han havde derfor booked min ferie og meldt os til, uden at fortælle mig det.Træffet skulle være en overraskelse og det blev det også, men en af de gode overraskelser.

 Naturen iAlperne siger jo "spar to" overalt hvor man kigger hen, så denne oplevelse i sig selv, er lige stor hver gang man bliver mødt af de store stenkolosser.

Der lugtede af motorcykler. Lak, læder og krom skinnede om kap. Buldrene "strong pipes"lød i mine ører. Alle mulige menneske typer iført "biker out fit"passerede forbi mine øjne. Ja og meget, meget mere, som ikke kan beskrives, men skal ses med egne øjene.

Vores tur til Østrig til EBW træf, startede klokken 5.15  fra Ishøj d. 1. september 2007. Vi var en gruppe på 12 motorcykler, der havde valgt at køre de ca. 1400 km. til Faaker See med en overnatning i Tyskland.Andre fra vores klub havde valgt at tage toget til München og derfra køre ca.400 km.Nogle andre ville komme efter en ferietur til bl.a. Italien og tilsidst ville vi blive ca. 40 personer.

Det er helt klart, at vi var spændte på hvordan vejret ville blive?

2007 havde jo ikke vist sig fra sin helt pæne side hvad det angår solskinstimer, så vi mente alle, at vi havde en hel del tilgode.

Vejret var tungt og gråt og det småregnede, men ikke noget der blev til noget.DMI havde varslet lettere byger ned igennem Tyskland, men ikke det helt store vandfald og gud ske lov for det.

Turen til Rødby blev bare lidt for dramatisk, da en af vores turkammerater væltede på motorvejen med 130 km. i timen.Tænk der skete ikke person skader, men motorcyklen måtte en tur hjem på en lastbil, for at blive "shinet op", så den igen kunne blive køreklar.Alle var selvfølgelig rystede, men også meget forundrede over at der ikke var sket mere?

Vi fortsatte, efter at have sundet os, til færgen i Rødby.På færgen fik vi den meddelelse, at vores uheldige "driver" var klar om et par timer og ville støde til os senere.Der var ikke så meget pjat. Op på motorcyklen igen og afsted til Østrig.Sejt gået!

Så gik det bare derudaf og der er ikke så meget at fortælle, da motorvejskørsel ikke hører til min store hobby.Jørgen var dog en guttermand. Ved Göttingen, kørte vi fra motorvejen og ind over landet.Stor ros til Jørgen.Det var en rigtig smuk tur og ruten blev ikke længere end den kedelige motorvej ville have blevet.

De første 700 km. blev overstået henad klokken 18 og vi var trætte og sultne, men alt havde gået glat og som tidligere nævnt, undgik vi regn af nogen nævneværdig karakter.Humøret var tårnhøjt og vi fik drukket nogle øl og grinet så tårerne trillede.Dog var ikke alle lige begejstrede for den forudbestilte aftensmad. "Visse, vasse..." Lidt tysk knödel og lidt leverboller, det kan man da kun sige, er anderledes-ikke?

Hotellet var hyggeligt og et bryllup satte lidt ekstra humør i alle og der blev da også joket en hel del om det kommende ægteskab.....Mange af kommentarerne, var på klingende dansk.Jeg tror nok at jeg vil konstatere, at det er godt at der tales forskellige sprog i denne verden! Ikke alle gloser skal gentages her.

 

Næste dag var det stort set bare videre imod Østrig.

Endelig! De store bombastiske Alper tonede frem og man følte nu at ferien kunne starte for alvor

 

 

 

 

 

 

 

 

Faaker See "sydede" allerede af motorcykler. Træffet skulle starte knapt en uge senere, men der var i sandhed andre end os, der havde valgt at komme noget før. Det var bare at kigge og kigge og kigge..........                   

Vores telte blev rejst og det hele var kanon hyggeligt. 

Vejret var fint og faktisk omkring 20-25 grader. Ju..bieeeeeee. sommervejr Endelig! Ak ja, sådan blev det ikke ved. Vor Herre eller hvem der nu bestemmer det, havde valgt at sende kulde  ned over bl.a. ØstrigDet stod så galt til, at det begyndte at sne i en højde af ca. 1000 m., midt på ugen.De ture vi havde planlagt at køre, måtte vi af den grund droppe. Vi gad ikke blive våde og kolde og heller ikke tumle rundt i bjergene, hvis vejret blev for umuligt. Nogle seje danskere trodsede dog vejrguderne og kørte op i bjergene. 

     

Det var nu ikke så galt endda. Vi fik tid til at hygge og bare stille og roligt slentre rundt og kigge på motorcykler. Droppe ind på en café og drikke capuchino, mens hovederne drejede i takt med de mange, mange tusinde motorcykler, der brummede og viste sig frem.

Man blev faktisk helt fortumlet af at kigge, så tilsidst måtte vi søge tilbage til campingpladsens fred og ro.  

 

 

 

 

 

Villacher Alpen strasse blev vores eneste egentlige tur i bjergene.Henrik, Kjeld og jeg kørte en rigtig dejlig tur. Vejret var  godt den dag, så vi nød kurverne på bjergvejene og ikke mindst den rigtig smukke natur.En "apfel kuchen mit sahne" undervejs, gjorde jo ikke vores oplevelse mindre god.Alt i alt en dejlig oplevelse.

Til sidst synes jeg bare du skal kigge billeder fra vores album.

Det er i hvert fald et forsøg på at vise hvor mange fede motorcykler der var samlet ved EBW træf og hvor rart vi havde det på campingpladsen.

Alle de mange, mange indtryk kan jeg ikke beskrive og som tidligere nævnt, skal det ses med egne øjne og opleves på egen krop.

Kanon hamrende god tur, skulle jeg hile at sige! Dette træf afholdes i øvrigt hvert år i september måned ved Faaker See.

Home

 Virago-mc.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use