Min mening om vores XVS1100 Dragstar

.

Drømmecykel? Ja noget meget tæt derpå.

Vores gamle Virago 1100 var en fantastisk flot og velfungerende maskine, så det var bestemt med blandede følelser, at vi besluttede at skille os af med den. Den havde gået mange kilometer og trængte til flere reparationer af forskellig art.Vi var faktisk hele tiden sikre på at det skulle være en Virago igen, men der var jo også en Dragstar, som mange havde fortalt, var en super lækker cykel til lange ture.

Beslutningen blev taget og maskinen fundet helt i Horsens.Vi tøffede afsted en mega kold april morgen med frost på vejene,  men med flot klart solskinsvejr.

Det var lidt underligt.Vi var jo på vej til at aflevere vores Virago, som havde bragt os vidt omkring og lidt vemodighed kan vi ikke nægte at vi følte.

 

 

 

 

Så var vi der og den røde Dragstar blev kørt frem til en prøvetur.

Jeg følte lidt sommerfugle i maven. Den var meget anderledes at sidde bag på.Jeg kunne pludselig kigge helt ind over Kjeld og få hele oplevelsen, helt ind i ansigtet. Jeg kunne bevæge mig på den lange saddel og var lidt bange for at falde af med den store bevægelsesfrihed der nu pludselig var blevet.

Så kørte vi! Hold da op! Bundtræk og komfort.Den "rykkede bare" på en helt ny måde og hånden på hjertet,  jeg blev overrasket og tilsidst "solgt"Det var en maskine, som jeg glædede mig meget til at skulle sidde bag på.

Kjeld var faktisk også meget hurtigt dus med den lidt tungere maskine og følte faktisk en helt fantastisk køreglæde og trang til bare at køre og køre.

Vi har nu haft Dragstaren i lidt over et halvt år og det er allerede blevet til over 10.000 km.Ikke her i Danmark. Her har det jo bare regnet og regnet og regnet.Ikke et specielt godt motorcykel år, men turerne til Polen, Tjekkiet og Østrig har været med til at give os nogle fantastiske ture på vores dejlige Dragstar.

Det kommende år byder på endnu en kæmpe oplevelse.Vi skal til Estland, Letland og Litauen og tilsidst slutte af med internationalt træf i Finland. Vi er sikre på at disse oplevelser bliver noget ud over det sædvanlige og vi glæder os til igen at nyde vores komfortable,  flotte Dragstar på en langtur.

Home

 Virago-mc.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use