Mit møde med Turklubben

I foråret 2004, efter mit sygdomsforløb, følte jeg en voldsom trang til at møde andre mennesker med den samme passion for motorcykler og "ture ud i det blå", som jeg har.

 

Via internettet og Virago Danmarks hjemmeside, fandt jeg TURKLUBBEN. Denne klub tiltalte mig, da den ikke har et klubhus, men vægter køreture højere. Klubben har desuden mødesteder i nærheden af min bopæl. Der er mødested ved Skovlyst i Hareskoven, hver tirsdag aften og jeg besluttede mig for at møde op.

De første personer jeg mødte var Claus og Alex ( tidligere formand for klubben.) De to gutter, fortalte om klubben og det de fortalte, tiltalte mig meget. Efterhånden mødte flere "Turklubbere" op og vi kørte derefter en vidunderlig aftentur, anført af Alex.

                             

Siden er det gået "slag i slag", med mange ture og oplevelser, samt rigtig gode bekendtskaber.

I dag føler jeg mig fuldt accepteret og har også knyttet venskab med de fleste i klubben.

Klubben er blevet en meget stor del af mit liv og jeg glæder mig til hver eneste gang jeg skal være sammen med de mange "Turklubbere." Ja jeg må sige, at det har for mig været heldigt, at blive optaget som medlem af denne klub efter min  kone Inge`s og mine børn og svigerbørns store indsats med at få mig på højkant igen, både under og efter strålebehandlingen.  Klubben og  ikke mindst mine børnebørn har været med til at give mig livslysten igen. Livet er blevet godt igen.

 

Tilbage til Kjelds side.

                                                                                                     Virago-mc.dk 2007