Prøv at tage på  mc ferie.

Det er bare en "kanon" oplevelse.

  

Annecy vores store oplevelse

 Virago-mc.dk © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use               

    

 

 

Vi  havde fået smag for turene på mc. og der gik kun nogle år hvor vi kørte turene alene, derefter ville vores voksne børn og børnebørn også med på eventyr. Vores søn købte mc, udstyr og  tog kørekort.   
Han glædede sig mindst lige så meget som os til at køre syd på,  på " den tohjulede.   

Han startede også med en  "lille maskine" dog en Suzuki, som jo ikke lige er det samme som en Yamaha! -vel?  Vi elsker, at drille og håne hinanden og gøre opmærksomme på forskellen mellem en Suzuki og en Yamaha! Mc folk er jo alle overbeviste om at netop deres maskine, er det rigtige mærke og den eneste rigtige maskine i hele verden!! DET HAR JEG HØRT UTALLIGE GANGE.

 

Vores datter og svigersøn og børnebørn ville også med på camping syd på. De købte en camp let, så der var plads til det hele.    
De havde forsøgt sig med bil og villatelt, men bilen var for lille til alt deres "habengut
"   
Børnene var ikke ret gamle, da vi tog af sted første gang og barnevognen blev "presset ind" i en lille Citröen Saxo. 
Oppakningen blev også "presset ind.  Til sidst nåede vi til passagererne. De blev mildest talt også presset ind.

Trods den ikke helt behagelige tur i bilen, havde vi nogle rigtig dejlige dage ved Mosel floden. 

Mens jeg sidder og skriver, kommer jeg i tanke om en rigtig sjov oplevelse, eller rettere nogle replikker der faldt mens vi hyggede os i teltet. Vi havde alle slået r.... i  sædet og aftenkaffen og ikke mindst kagen var sat på bordet.

Mørket sænkede sig og der var en tordenbyge på vej. En af os voksne udbrød "Har vi det ikke bare hyggeligt? " Det var vi stort set alle enige om indtil der kom en bemærkning fra vores lille barnebarn. Marc fægtede med sine små hænder mens han sagde "Ja men hvor er fjernsynet?"

Vi kunne alle konkludere, at totalhygge også indebærer et fjernsyn!.

Vi var jo på mc, men manglede da også noget komfort og mere plads, syntes vi. Magelighed og komfort er jo altid årsagen til, at man anskaffer sig noget der er større-ikke? Det gjorde vi selvfølgelig også

.    
Vi fik endelig vores drømme cykel en flot Yamaha Virago xv 1100.  
Vi havde allerede kørt mange tusinde kilometer på mc, så en maskine af denne størrelse, var ikke skræmmende, men snarere en fantastisk, fed oplevelse.

 

Nu var der for alvor "hestekræfter mellem benene" Vi vidste jo hvad det indebar at køre mc og også de faremomenter, der ligger i dette, så med vores erfaring, var det bare "kanon" at sætte sig op på denne maskine.

Den er langt mere komfortabel, smukkere, vildere og langt bedre, at køre lange ture på.

Jeg må også indrømme, at lyden er ret fed!! Et par andre "potter", har bestemt ikke gjort lyden ringere, skulle jeg hilse at sige!  


Vi har nu ikke tænkt os, at få nogen større maskine, men man ved jo ikke hvad tiden bringer-vel? 


Vores børn og børnebørn er stadigvæk interesserede i at tage med os på oplevelser med mc., telt og kogegrej, selvom det tyder lidt på, at der år efter år bliver koblet meget mere magelighed på eventyret! Hm!!  

Når vi atter tager af sted i juni 2004, så har vi for andet år i træk, en trailer spændt bagefter vore Yamaha. Man skal jo have plads til sin føntørrer og lidt "duftevand" ikke?